torstai 18. lokakuuta 2012

Ritten-Renon

Maanantaina pilvet jumittivat Bolzanon laaksossa (koko päivän siis vain satoi) ja päivä kului sisällä opistolla luennoilla.. Eli auringon tervehtiessa meitä tiistaina päätin skipata kaikki luennot ja karata Juhan kanssa kaapelihissillä (cable car) ylös Ritteniin! Maanantaisen sateen jäljiltä näimme myös ensimmäistä kertaa lumihuiput vuorilla, mahtavaa. Vesisadehan tulee vuorille lumena, Bolzanossa lunta ei ole näkynyt.


Kaapelia riittää yli 4 kilometria, joten meillä oli hyvin aikaa ihailla maisemia noustessamme ylös. Paikan päällä kävelimme aluksi vajaan puoli tuntia hunajamuseolle, jossa saimme maistella erilaisia hunajoita. Hunajaa oli maustettu muun muassa timjamilla ja mintulla. Lopuksi saimme vielä "hunajashotit", jotain vodkaa maustettuna hunajalle. Lämmitti mukavasti! Museolta matkasimme junalla viimeiselle pysäkille, josta kävelimme ihastelemaan maapyramideja. Sää suosi meitä, vaikkakin auringon laskiessa illalla palelin bussia odotellessa. Bussimatkalla ihailimme alhaalla näkyviä Bolzanon valoja ja perillä kurvasimme vielä Burger Kingin kautta kotiin. Mahtava päivä. :)

Cable car
Alla Bolzano!
Sillä junalla matkattii myöhemmi, edustava miekkonenki näköjää kuvassa.
Chestnuts <3 Hyviä ovat!

Vuoristomaisemissa
Lumihuiput.
Ihana lyllykkä oli pakko saada syliin!


Figh-five!
Ensilumi


Ja eiku maistelemaan!


Salute!

Maapyramidit

Lopuksi lämmin cappuchino. Bueno.

1 kommentti:

  1. Aeeeiiiwww! Valloittava toi lehmäkuva :D En kestä kun siellä on tommosia söpöjä karvanaamoja (enkä nyt siis puhunu Juhasta vaan noista vuohista)!

    VastaaPoista