sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Peschiera del Garda ja Sirmione

Venetsia-reissun jälkeen yövyttiin Padovassa ja seuraavana päivänä suunnattiin AUTOLLA (luksusta) kohti kuuluisaa Garda-järveä. Päätettiin vierailla kahdessa kaupungissa järven eteläpäässä; Peschiera del Gardassa ja Sirmionessa.

Peschiera del Garda oli veden ympäröimä kaupunki, johon piti mennä veden päällä olevia teitä pitkin. Nautittiin jätskiä ja kevyt lounas italialaiseen tapaan. :)

"Sisäänkäynti"

Peschiera del Gardaa
Tulppa hukassa?

Alla makuna "purkka", päälimmäistä en muista mut hyviä oli!
Affettati misti - tosin mä ja juha syötiin ciabattaa täytettynä brie-juustolle ja jollain leikkeleellä
Peschiera del Gardasta suunnattiin Sirmioneen. Tämän reissun aluksi tuhlattiin eniten aikaa parkkipaikan löytämiseen, itse kaupunkiin saivat ajaa vain sen rikkaat asukkaat. Loppupäivä kierreltiin Sirmionen rantoja ja katuja. Kaupunki oli ihana yhdistelmä rauhallisia rantoja, linnakkeita, viheraluita ja turistikatuja.

Chestnuts again

Yksinäinen lautta vallihaudassa
Mitä olisi vallihauta ilman krokotiiliä?
Ruuan kerjuussa
Peace.
Ranta koostui vaaleanpunaisista kivistä ja kallioista


Ökyaltaat
Lasipöllöt!

Isoja eläimiä löytyi monesta paikkaa, kylkeen oli numeroitu ilmeisesti jäljellä olevien lajitovereiden määrä.
Ilta-Sirmione <3


Muutama hämähäkki!
Tämän reissun jälkeen tulin taas siihen tulokseen etteivät pahimmat turistirysät ole minua varten vaan nämä pienemmät persoonalliset kaupungit. :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan ihania kuvia täällä blogissa!!! Oon vähän sivusta seuraillu ja huokaillu ihania maisemia.. Voi ku tulis itelläki lähettyä jonnekki ihanaan paikkaan!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitti Sari! Joo tää vaihtoon lähtö oli kyl erittäin mahtipäätös, vaikkaki stressasin puol kesää sitä! Pitää vaa ottaa itteään niskasta kiinni, laittaa pelot syrjään ja lähtee matkaan. Vielä tällei pidemmäl ajalla ku "viikon lomalla" ehtii kokea ja nähdä niin paljo. Suosittelen :)

    VastaaPoista