sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Road trip, part II

Riminiltä suunnattiin sitten toiseen merenrantakaupunkiin Pescaraan. Täällä nukuttiin Bed&Breakfast paikassa, joka oli "vuokraajien" oma talo. Saatiin siis oma huone omalla sisäänkäynnillä, oma kämppä! Mutta.... kämpillä Bolzanossa olin ainut joka välttyi bedbugsien puremilta, mutta Pescarassa yöpymisen jälkeen kaulaan/olkapäälle oli ilmestynyt mukavia kutiavia puremia. Ne perhanan verenimiät olivat siis iskeneet. No eikai siinä, vietettiin päivä kierrellen Pescaraa. Auringospaisteessa biitsille olisi voinut jäädä makoilemaan, mutta valitettavasti koko päivä oli pilvinen. Lämpöä oli silti n. +20. Pitkän kiertelyn jälkeen kaikki olivat aivan poikki ja suunnattiin sitten McDonaldsiin nauttimaan päivittäinen kaloriannostus. Täällä McDonalsin tarjonta maistuu usempanakin päivänä putkeen, Italiassa kun tulee syötyä yliannostus pastaa viikoittain.

Pescara


Vasemmalla meidän Pescara-yöpaikka. Ja hissin kylkeenhän oli rakennettu kiipeilyseinä. luovaa!

"Pesc..."

Meidän sinisilmäinen kaveri joka ei antanu silittää..
PAUSA!


Villit hotelli-illat!Pescarasta suunnattiin Teramoon yöksi, jälleen noppapelejä höystettynä viinillä. Lidlistä ostetut "sparkling" valkoviinitkin maksoivat huimat 0,80€/pullo. "This fits for punishment!" (juomapeliin siis). Seuraavana päivänä ajeltiin läheiseen kansallispuistoon Gran Sassoon. Näkymät olivat mahtavan syksyiset ja kaiken kruunasivat näin eläinrakkaalle lehmät & lampaat tiellä ja tienvarsilla. :) Ja lampaita oli vahtimassa/suojelemassa muutama paimenkoirakin. Henkeä salpaavat maisemat.
Neljän päivän kiertelyn jälkeen vielä Padovaan viimeiseksi yöksi ja maanantaina onnellisina ja väsyneinä takaisin Bolzanoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti