sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Innsbruck

Perjantaina lähdettiin pienellä porukalla Innsbruckiin Itävaltaan shoppailemaan ja jäi meillä vajaa pari tuntia aikaa kiertää vähän kaupunkiakin. Itse junamatkaan meni 2 h, eli Itävalta ei ole kovin kaukana.

Maisemat junasta
Olin luullu löytäneeni jo kaikki shoppailijan paratiisit; Bershkat yms. Mutta mun sivistyksessä oli aukko. Primark. Jättimäinen liike Insbruckin keskustassa, suurimmaksi osaksi halvempi ku esim H&M (ja vaatteetki oli hienompia). Esimerkiksi niitä H&M:n perustennareita, jotka maksaa 10€ sai täältä 3€:lla. I was in heaven! Tosin valitettavasti ei hirveenä voinu shoppailla, laukun painorajahan on Suomeen tullessa 20kg.

Keskustassa oli jo kunnon joulutohinat meneillään ja kävästiin nauttimassa vielä paikalliset strudelit, itse otin perinteisen "apfelstrudelin". Omenastrudel siis :) Kuvat tältä reissulta pöllitty kämppikseltä, jätin oman kameran kotiin. Ainiin ja ennen shoppailuahan piti taas pyörähtää paikallisessa McDonaldsissa, tällä kertaa sieltä sai "kiinalaista". Ja uskokaa tai älkää oli niin hyvää! <3

Mäkki-kiinalaista boksissa


"Nukketalot"

Joulukoristeet
Täälläpäin joulumarkkinat pidetään joka päivä, tarjolla mm. paikallista glögiä  "Glühwein"

Strudeleita kirsikka-, omena- ja suklaavadelmamousee täytteillä ja yksi Sacher.
Haluan ehdottomasti palata viel Innsbruckiin myöhemminkin paremmalla ajalla itse kaupungissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti