maanantai 10. syyskuuta 2012

Sienaan kielikurssille!

Noniin sitten päästän itse asiaan eli Siena! Täällä vietän suurimman osan syyskuusta, ainakin 26.9 asti. Opiskelen täällä vain ja ainoastaan Italian kieltä. Italiaksi. Enkä ole aiemmin käynyt yhtäkään Italian kielikurssia, joten voitte kuvitella kuinka pihalla olin ekalla tunnilla! Mut ihmeen nopeesti sitä kieltä alkaa ymmärtää. Meillä on myös Italian kulttuuriluentoja, joista en sitten ymmärrä pätkääkään. Onneksi näistä luennoista ei mielestäni tule koetta. :D

Siena-asunnossa asun omassa huoneessa, samassa asunnossa asuu kuitenkin saksalaisia, ranskalainen ja kiinalaisia. Kämppä on parin kilsan päässä yliopistolta, kuljen välillä kävellen välillä bussilla. Ainut huono puoli on se ettei kämpällä oo nettiä, mut onneks tässä lempikahvilassa on ilmainen wi-fi. :) Kämppiksistä viel; kiinalaiset pysyttelee omissa oloissaan, mutta me muut vietetään kyllä iltoja yhdessä ja tullaan hyvin toimeen. Muutenkin täällä on ollut tosi helppoa tutustua ihmisiin ja jo viikossa oon saanu hyviä ystäviä. 

Meille järkätään täällä onneksi erilaisia tutustumisiltoja ja ilmaisia retkiä Italiaan. Viime maanantaina meille oli järkätty tutustumista aperitiivien merkeissä; 4 eurolla sai lasillisen viiniä ja tarjolla olevia syötäviä sai syödä mielin määrin. Ruoat tosin loppuivat koko ajan, mutta loppujen lopuksi sain täytettyä mahani erilaisilla pastoilla, salaatilla, nutella-croissanteilla yms. Alla kuvia syötävistä. :) Parempia Siena-päivityksiä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti